2011.10.06.
22:49

Írta: ella_

Mielőtt belevágsz partone

Ha dreadlock viselésén gondolkozon több dolgot is számításba kell venned, hogy aztán ne 1 hét után derüljön ki, hogy valamilyen oknál fogva meg kell vállj rég növeszted hajadtól.

Első dolog az, hogy van e elég hajad és hogy milyen erős/egészséges. Nem mondom, hogy nem lehet szarból várat, de van, hogy nem érdemes. Ekkor úgy is rákényszerülsz, hogy véknyabb soknak látszó tincseid legyenek és semmiképp sem fog egy naturális, dús, kócos dreadlocknak tűnni, ezért gondold meg kétszer, hogy valóban akarod-e.

Másodsorban és ez talán fontosabb is mint az előző; fizikailag alkalmas vagy-e rá, vagyis elbírja e a fejed a megpróbáltatást. A dreadlockot lehet ápolni, mosni, etc, de közel sem olyan könnyű mint egy rendes hajat. Ha alapjáraton beteges a bőröd, nem szereti ha túl száraz, vagy túl zsíros, akkor felejtsd el, ha nem akarsz küszködni és mondjuk kénszagú fejjel mászkálni.
Vannak bőrtípusok, amik nehezebben viselik a megpróbáltatást pattanásokat, meg mindenféle gusztustalan keléseket produkálhatnak, viszketnek begyulladnak és még sorolhatnám. Ha tudod, hogy ebbe a kategóriába tartozol, akkor megpróbálhatod de nagyon sanszos, hogy inkább előbb vállsz meg tőle mint utóbb..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dreadlock.blog.hu/api/trackback/id/tr233283978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása